Vlaar-Zillikens-Bosch-Advocaten-Petra-Vlaar-Hoorn-Volendam-

Mw. mr. P.G.M. Vlaar

Mr. Petra Vlaar is geboren en getogen in West-Friesland. In augustus 2001 is zij afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarvoor heeft zij de opleiding tot directiesecretaresse gevolgd bij Schoevers en heeft zij het diploma Management, Economie en Recht behaald aan de Hogeschool voor Economische Studies.

Deze veelzijdige opleidingen heeft zij al tijdens haar studietijd aangevuld met werkzaamheden op juridisch gebied. Zo was zij werkzaam bij Rechtshulp VU, het rechtshulpbureau van de Vrije Universiteit, als juridisch medewerkster bij een advocatenkantoor en als bedrijfsjuriste in het MKB.

Social Media

Advocatuur Hoorn & Volendam

De overstap naar de advocatuur was voor Petra Vlaar dan ook een logisch vervolg. Na haar rechtenstudie heeft zij gedurende vijf jaar een algemene praktijk gevoerd op een middelgroot advocatenkantoor in Noord-Holland.

Sinds november 2006 voert Petra Vlaar haar praktijk in de oude binnenstad van Hoorn en is zij tevens werkzaam in Volendam. Hier beoefent zij de algemene praktijk met als specialisatie personen- en familierecht, algemeen verbintenissenrecht en arbeidsrecht.

Doortastend & analytisch

De werkwijze van Petra Vlaar is doortastend en kenmerkt zich door een sterk analytisch inzicht en een nauwgezette aanpak. Zij hecht waarde aan een juiste balans tussen een zakelijke aanpak en een persoonlijke benadering waarbij zij de vaak emotionele aspecten niet uit het oog verliest.

U kunt zich ook tot Petra Vlaar wenden voor alternatieve geschiloplossing, zoals mediation. Daarnaast kunt u bij haar terecht voor scheidingscoaching, waar het gaat om de mens achter de scheiding. Zij is aangesloten bij de NOBC (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches).

Indien u contact wilt opnemen met Petra Vlaar kunt u een e-mail sturen.