Mw. mr. L. Schellevis

Mr. Lisanne Schellevis is geboren en getogen in West-Friesland. Zij heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Leiden en is in mei 2015 afgestudeerd. Binnen haar masteropleiding Rechtsgeleerdheid heeft zij zich gespecialiseerd in het civiel recht, in het bijzonder het personen- en familierecht.

Tijdens haar studie heeft zij praktijkervaring opgedaan doordat zij diverse stages heeft gelopen in de advocatuur. Tevens was zij gedurende haar studie betrokken bij de Rechtswinkel Noord-Holland.

Social Media

Grondig & Nauwgezet

Lisanne Schellevis is sinds januari 2016 werkzaam bij Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators en is in 2017 beëdigd als advocaat. Haar werkwijze kenmerkt zich door een grondige en nauwgezette aanpak waarbij zij het juridische kader vertaalt naar een doeltreffende oplossing voor haar cliënten. Zij hecht grote waarde aan een persoonlijke band met haar cliënten en zij houdt rekening met de emoties die een juridisch conflict met zich kunnen meebrengen. Lisanne Schellevis is geduldig en zeer toegewijd aan haar cliënten.

 

Indien u contact wilt opnemen met Lisanne Schellevis kunt u een e-mail sturen.