Vlaar-Zillikens-Bosch-Advocaten-Linda-Bosch-Hoorn-Volendam-

Mw. mr. L. Bosch

Mr. Linda Bosch is geboren in West-Friesland. Zij studeerde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam Nederlands recht én gelijktijdig Notarieel recht.

Na haar studie startte zij direct als advocaat op een middelgroot advocatenkantoor in Noord-Holland, waar zij vervolgens meerdere jaren werkzaam was. Vervolgens heeft Linda Bosch zich zelfstandig gevestigd in de oude binnenstad van Hoorn en is zij tevens werkzaam in Volendam.


Social Media

Letselschade, personen- en familierecht en erfrecht

Linda Bosch heeft een bloeiende praktijk, gespecialiseerd in letselschade, personen- en familierecht en erfrecht. Zij heeft diverse specialisatieopleidingen gevolgd.

Linda Bosch is lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA), de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en de Vereniging Van Erfrecht Advocaten (VEAN). Linda Bosch is tevens geregistreerd MfN-mediator.

Voortvarend, betrokken en deskundig

Linda Bosch is voortvarend, betrokken en gaat graag de uitdaging aan. Juridische kwaliteit en uw belang staan daarbij voorop. Zij is doelgericht en geregeld op de rechtbank te vinden, maar zal een minnelijke regeling zeker niet uit de weg gaan. Cliënten beschrijven haar als betrokken, oplossingsgericht en uitermate deskundig.

 

Indien u contact wilt opnemen met Linda Bosch kunt u een e-mail sturen.