Vlaar-Zillikens-Bosch-Advocaten-Christiane-Zillikens-Hoorn-Volendam-

Mw. mr. C.M.J. Zillikens

Mr. Christiane Zillikens is geboren en getogen in (Zuid-)Limburg. In 1992 is zij afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Utrecht. Gedurende haar studie Nederlands Recht heeft zij in New York gewerkt bij de Verenigde Naties en studeerde zij enkele maanden in Washington DC en Parijs.

Na haar studie werkte Christiane Zillikens als bedrijfsjuriste in het MKB en als zelfstandig ondernemer. Haar werkzaamheden destijds waren specifiek gericht op het gebied van het (Europees) mededingingsrecht en later vooral op het saneren van bedrijven.

Social Media

Personen- en familierecht, estate planning en mediation

In 1995 verhuisde Christiane Zillikens naar Amsterdam en trad zij toe tot de advocatuur. Gedurende drie jaar heeft zij een algemene praktijk gevoerd bij een middelgroot advocatenkantoor in Noord-Holland. In de daarop volgende jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht, estate planning en mediation.

Christiane Zillikens heeft zich in 2007 in de oude binnenstad van Hoorn gevestigd en is zij tevens werkzaam in Volendam. Als VFAS- echtscheidingsbemiddelaar is haar praktijk voornamelijk gericht op familiezaken in de ruimste zin van het woord. Haar ondernemingsrechtelijke ervaring komt van pas bij familiezaken van ondernemers en bij zaken waarbij zakelijke belangen meespelen.

Betrokken & zakelijk

Christiane Zillikens combineert een specifieke procespraktijk, waarin vaak op het scherpst van de snede juridische conflicten moeten worden beslecht met een praktijk waarin juist de menselijke verhoudingen, communicatie en emoties bijzondere aandacht krijgen. Zij is dan ook een advocaat-mediator die zeer betrokken is bij het wel en wee van haar cliƫnten, maar kan zonodig ook hard en strikt zakelijk optreden.

U kunt zich ook tot Christiane Zillikens wenden voor alternatieve geschiloplossing, zoals mediation.

Indien u contact wilt opnemen met Christiane Zillikens kunt u een e-mail sturen.