De scheidingscoach:  voor de mens achter de scheiding

Een scheiding….  en toch waardevol? Een scheidingscoach begeleidt je daarbij.

Op emotioneel  gebied komt er bij een scheiding veel op je af. Verdriet, woede,  opluchting, schuldgevoel; het kan er allemaal bij horen. Ook voor kinderen is het een moeilijke tijd waarin ze goede begeleiding vragen.

Scheidingscoach

De advocaten van Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators geloven in meer aandacht voor de mens achter de scheiding. Vanuit deze overtuiging hebben zij zich gespecialiseerd als scheidingscoach. Zij bieden deze coaching aan naast hun juridische expertise.  Zij zorgen voor de juiste begeleiding die van grote toegevoegde waarde is vóór, tijdens of na een procedure en vechtscheidingen kan voorkomen.

Bij deze vorm van coaching draait het om jou als mens, wat er bij jou speelt rondom het einde van een relatie of bij een scheiding. Je wordt intensief begeleid. We bespreken gebeurtenissen en gevoelens. Je hebt een klankbord, krijgt terugkoppeling en inzicht. Het slaat een brug voor de kinderen, die de emoties van beide ouders dragen. Je wilt dat ze in liefde kunnen blijven opgroeien. Je zult zien dat je beter voorbereid bent op de veranderingen en steviger in je schoenen staat. Die stap begint bij jezelf.

De advocaten van Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators onderscheiden zich door hun uitgebreide juridische ervaring en inzicht in de wisselwerking tussen de emotionele en zakelijke aspecten. Hun unieke werkwijze en gedrevenheid zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen, maakt hen hèt aanspreekpunt bij scheiding en alles wat daar bij komt kijken. Begeleiding door een scheidingscoach is een waardevolle investering in jezelf. Het geeft je de aandacht die nodig is.