VZB Advocaten Mediators is een vooruitstrevend advocatenkantoor. U kunt bij VZB Advocaten Mediators terecht voor zaken rondom personen- en familierecht (waaronder echtscheiding), erfrecht, letselschade en arbeidsrecht, maar ook voor mediation en coaching. Onze specialisatie richt zich op meerdere mediation en coaching gebieden.

Bij Vlaar Zillikens Bosch werken alleen gespecialiseerde advocaten, mediators en coaches die aangesloten zijn bij specialisatieverenigingen, zoals VfAS, LSA, ASP, VEAN, NOBC en MFN.

VZB-advocaten-erfrecht-nalatenschapsmediation-hoorn-volendam

Nalatenschapsmediation

Een overlijden brengt naast rouwen vaak ook familieproblemen met zich mee. Het is daarom belangrijk om na te denken over nalatenschap. Een onderwerp waar we misschien niet graag over praten, maar dat wel veel vragen oproept.

Lees meer...
VZB-advocaten-familie-coaching-hoorn-volendam

Familie coaching

Familie coaching Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators is gespecialiseerd in familie coaching, het begeleiden en coachen van families bij conflicten.  ...

Lees meer...
VZB-advocaten-scheiding-coaching-hoorn-volendam

Scheidingscoach

De scheidingscoach:  voor de mens achter de scheiding Een scheiding….  en toch waardevol? Een scheidingscoach begeleidt je daarbij. Op emotioneel  ...

Lees meer...
VZB-advocaten-naletenschap-coaching-hoorn-volendam

Nalatenschap & coaching

Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators is gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van personen die te maken hebben met het overlijden van een dierbare.

Lees meer...