Letselschade - Schade bij Ongeluk - VZB Advocaten Mediators

Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators is gespecialiseerd in Letselschade.
Een ongeluk is vaak snel gebeurd. Er kan u een verkeersongeval overkomen, een arbeidsongeval, Of misschien maakt uw behandelend arts wel een fout en is er sprake van medische aansprakelijkheid.

Het is vervelend genoeg als dit u overkomt, maar nog vervelender wordt het als u bij het ongeval of voorval letsel oploopt. Voor het vergoed krijgen van de schade waarop u daadwerkelijk recht hebt, is een grote (juridische) kennis vereist.

Neem bij letselschade direct contact op voor advies

Wanneer u betrokken bent geweest bij een ongeval is het van belang dat u zo snel mogelijk contact met ons legt. Ook al lijken de gevolgen in eerste instantie mee te vallen, wij maken het geregeld mee dat slachtoffers geconfronteerd worden met een terugval.

Heeft u letsel opgelopen, wilt u deskundig advies over een schadevergoeding en een betrokken belangenbehartiger de afwikkeling van uw schade voor u regelt?  Met de inschakeling van een letselschadespecialist van Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators verzekert u zich van een schade-afwikkeling op maat. U kunt zich dan volledig op uw herstel richten. En dat is wel zo prettig, want dat u letsel hebt opgelopen is al vervelend genoeg.

Wij staan voor u klaar en het kost u niets.

Na erkenning van de aansprakelijkheid is de verzekeringsmaatschappij gehouden de advocaatkosten te vergoeden (zolang er geen sprake is van een procedure bij de rechtbank) en mits deze in redelijke verhouding staan tot de schade. Onze kosten worden rechtstreeks aan bij de verzekeringsmaatschappij in rekening gebracht. Kortom: Gratis juridisch advies bij letselschade

Vlaar Zillikens Bosch staat voor u klaar om uw zaak op een professionele manier te behandelen. U staat daarbij centraal.

  • Wij treden uitsluitend op voor slachtoffers en zijn daarom geheel onafhankelijk van verzekeraars.
  • Ons kantoor bezit het exclusieve Keurmerk Letselschade Advocatuur.
  • Elke letselschade advocaat is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en ASP.
  • Uw eerste adviesgesprek met onze letselschade advocaat is altijd GRATIS.

Gratis Inloopspreekuur Letselschade

Bent u slachtoffer van een ongeval, mishandeling, of een medische misser en heeft u daardoor letsel? Dan heeft u wellicht recht op schadevergoeding. Laat u dan adviseren door een gespecialiseerde letselschade advocaat. Wij houden ook speciaal voor letselschadeslachtoffers een inloopspreekuur op het kantooradres van Breed 28 te Hoorn, op dinsdagen van 13:00-15.00 uur. Dan kunt u uw zaak kosteloos voorleggen aan een letselschade advocaat en krijgt u advies over de mogelijkheden voor schadevergoeding.

Kosteloos

Ook leggen wij u uit hoe het zit met de kosten. Wist u dat een letselschade advocaat u in veel gevallen kosteloos kan bijstaan?

Iedere dinsdagmiddag

Ook leggen wij u uit hoe het zit met de kosten. Wist u dat een letselschade advocaat u in veel gevallen kosteloos kan bijstaan?

Liever een andere dag of plaats?

Wilt u liever op een ander tijdstip of in een andere plaats uw zaak voorleggen? Dat kan ook. U kunt een afspraak maken voor een kosteloos eerste gesprek of telefonisch advies via 0229-295477.

Gespecialiseerde advocaten

Bij Vlaar Zillikens Bosch werken alleen gespecialiseerde advocaten, mediators en coaches die aangesloten zijn bij specialisatieverenigingen, zoals VfAS, LSA, ASP, VEAN, NOBC en MFN.

 

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op of maak direct een afspraak!