Dag van het erfrecht

Op 16 juni 2023 vindt voor de derde keer de Dag van het Erfrecht plaats die gezamenlijk wordt georganiseerd door o.a. de verenigingen van erfrechtspecialisten van Nederland (www.vean.nl). Het verdriet om het verlies van een naaste wordt soms overschaduwd door problemen bij de afwikkeling van de erfenis, wat er zelfs toe kan leiden dat familieverhoudingen worden verstoord en ernstige conflicten ontstaan.

Laat het zover niet komen en schakel een deskundig erfrechtspecialist in die u kan helpen om de nalatenschap naar ieders tevredenheid af te wikkelen.

Thema dag van het erfrecht is financieel ouderenmisbruik

Dit jaar staat de Dag van het Erfrecht in het teken van financieel misbruik ouderen, een vorm van mishandeling die valt onder huiselijk geweld. Wat is financieel ouderenmisbruik precies en welke stappen kunt u ondernemen om dit misbruik te voorkomen? Wat als u een vermoeden heeft van financieel misbruik van een naaste, wat kunt u er dan aan doen om dit te stoppen? Het is van groot belang om al bij leven zaken te regelen, omdat het na het overlijden van een oudere lastig is om vast te stellen of er sprake is geweest van dwang of diefstal.

Gratis advies erfrecht

Tijdens de Dag van het Erfrecht kunt u vrijblijvend contact opnemen met een erfrechtadvocaat van Vlaar Zillikens Bosch Advocaten voor een kosteloos eerste advies over de afwikkeling van een nalatenschap.

Vragen over erfrecht?

De advocaten van Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators zijn aangesloten bij de vereniging van erfrechtspecialisten. Voor advies of vragen over het erfrecht, de afwikkeling van een nalatenschap of bijvoorbeeld het opeisen van de legitieme portie kunt u bij hen terecht.

Bel 0229-295477 of mail naar info@vzbadvocaten.nl

erfrecht advocaat Hoorn

erfrecht advocaat Zwaag

erfrecht advocaat Medemblik

erfrecht advocaat Edam Volendam

erfrecht advocaat Andijk

erfrecht advocaat Wognum

erfrecht advocaat Grootebroek

erfrecht advocaat Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail