Dag van het erfrecht

erfrecht hoorn

Deskundige bijstand bij afwikkelen nalatenschap

Op vrijdag 20 maart 2020 organiseert de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) de Dag van het Erfrecht. Bij Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators werken gespecialiseerde erfrecht advocaten die zijn aangesloten bij deze vereniging.

De dag van het erfrecht is er om mensen erop attent te maken deskundige begeleiding op het gebied van erfrecht van groot belang is. Een ieder komt in zijn of haar leven in aanraking met het overlijden van een naaste. Naast de emotionele kant van het overlijden, komen hier ook talrijke juridische en financiele aspecten bij kijken. Zeker in tijden waarin er steeds meer samengestelde gezinnen zijn. De gevolgen van de afwikkeling van een nalatenschap kunnen verstrekkend zijn, zodat advies of bijstand van een erfrecht advocaat belangrijk is.

 

erfrecht hoorn

Gratis advies erfrechtadvocaat Hoorn

Op de Dag van het Erfrecht kunt u vrijblijvend kennismaken met onze ervaren erfrecht advocaten. U kunt gratis vragen stellen over alles wat met het erfrecht te maken heeft.

Gelet op het coronavirus zal dit per telefoon of videoverbinding gebeuren.

Liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in Hoorn of Volendam? Dit is uiteraard mogelijk na 6 april as. U kunt alvast een afspraak inplannen via info@vzbadvocaten.nl of op 0229-295477

Meer informatie erfrechtadvocaat Hoorn?

Neem voor meer informatie contact op met een van onze erfrechtadvocaten op info@vzbadvocaten.nl of 0229-295477.

Erfrecht advocaat Hoorn, Volendam, Enkhuizen, Zwaag, Andijk, Grootebroek, Medemblik, Wognum, Heerhugowaard, Alkmaar, Zaandam, Wormer, en omstreken.

 

Facebooktwittermail